Gays From The Darkness


 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pravila GFTD foruma

Go down 
AuthorMessage
AdminMale Posts : 32
Points : 50
Birthday : 1997-05-15
Join date : 2010-07-06
Age : 21
Location : Macedonian

PostSubject: Pravila GFTD foruma   Tue Jul 06, 2010 2:26 pm

Pravila GFTD foruma!

Dobrodošli na forum sajta www.thermonuclearterrori.darkbb.com . Nadamo se da cete se zabaviti, stvoriti nova prijateljstva i dobiti odgovore na trazena pitanja. U cilju izbegavanja nesporazuma molimo vas da procitate sledece redove koji se odnose na pravila ponasanja kojih se svaki clan foruma (nevezano za njegov status na forumu) mora pridrzavati. Svako nepoštovanje pravilnika bice kaznjavano u skladu sa njim.

- U cilju sprovodjenja pravila i njihovog postovanja forum sadrzi Moderatore koji se mogu identifikovati plavim imenom . Ukoliko imate tehnickih problema na forumu obratite se njima ili administratoru foruma.

- Forum je mesto susretanja ljudi različitih mišljenja, tako da je tolerancija veoma važna. Ponašajte se prijateljski i tretirajte svakog sa osnovnim poštovanjem. Imajte na umu da se o ukusima ne raspravlja.

- Prilikom otvaranja nove teme postarajte se da ona bude u odgovarajucoj sekciji (sobi) i da sadrzi odgovarajuci naslov. Naslov je jako bitna stvar, ukoliko zelite da vam neko odgovori na poruku. Nemojte postvaljati nedefinisane naslove.

- Pisanje iskljucivo velikim slovima (ALL CAPS) se u internet komunikaciji smatra vikanjem, pa je samim tim nedozvoljeno, kako u naslovu tema, tako i u samim porukama.

- Spamovanje putem privatnih poruka (private messages) je zabranjeno.

- Zabranjeno je vredjanje ostalih korisnika foruma kao i iskazivanje mrznje i netrpeljivosti prema rasnoj, verskoj, nacionalnoj, politickoj i drugim oblicima drustvene pripadnosti. Osim toga zabranjeno je davanje linkova do web strana sa zabranjenim sadrzajem.

- Nije dozvoljeno registrovanje vise naloga. Korisnik moze imati samo jedan nalog. Registrovanje dodatnih naloga moze prouzrokovati brisanje prvog (i svih ostalih) naloga.

- Zabranjeni su uvredljivi nickovi (imena) korisnika.

- Ukoliko zelite da postavite sliku molimo vas imajte na umu da postoje korisnici sa sporom internet konekcijom tako da bi najpozeljnije bilo da ih postavljate u vidu thumbnailsa ili linkova.

- U slucaju da vam se neka tema na forumu ne svidja ili nije u skladu sa pravilima foruma, zaobidjite je ili je prijavte urednicima foruma


Pravila foruma ne vaze retroaktivno.

Nadamo se da ce vam boravak na forumu doneti prijatne trenutke, dati odgovore na pitanja. Dobrodosli.
Back to top Go down
http://www.gftd-team.com
 
Pravila GFTD foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gays From The Darkness :: General :: Pravila-
Jump to: